Skip to main content

Digitale Academie

Workshops

Cursus Yootheme Pro & Yootheme Zoo

In de cursus Yootheme leert u alles over de Joomla! extensie "Yootheme". Yootheme is een zogenaamde Content Construction Kit (CCK) die twee jaar geleden ontwikkeld werd om betere mogelijkheden te bieden voor de realisatie van diverse typen inhoud. De eerste CCK's werden ontwikkeld voor het CMS systeem Drupal en is door Yootheme als een goed voorbeeld overgenomen voor Joomla!.

Cursus webdesign workshops

In de cursus Joomla! Zoekmachineoptimalisatie leert u welke stappen u moet zetten om een website vindbaar te maken door uw klanten. Daarbij is de eerste stap ervoor te zorgen dat uw website gevonden wordt door zoekmachines. Een stelregel hierbij is, dat (organische) zoekmachine optimalisatie slechts deels technisch van aard is. Veel belangrijker is de inhoud van de website. Deze cursus is daarom meer dan een slechts knoppencursus. Wij leren u op juiste wijze om te gaan met de inhoud van uw website. Uiteindelijk  leert u de juiste functionaliteiten in Joomla! installeren. Samenvattend beginnen we de cursusdag met de theorieën rondom zoekmachine optimalisatie. Pas aan het einde van de dag zullen we de technische kant van dit vakgebied belichten.

Cursus Joomla! extensies

In de cursus Joomla! extensies maakt u kennis met een flink aantal interessante uitbreidingen voor Joomla!. We laten componenten de revue passeren die in de gemiddelde website zeer goed van pas komen. Het kan daarbij gaan om componenten (bijv. formulieren, nieuwbrievensystemen, SEO componenten, webshop, evenementen overzicht, kalender, community builder, etc.), modules (voor afbeeldingen, twitter, evenementen, etc.), maar ook om plugins (google maps, search plugins, etc.).

Voordelen


    Klassikaal

Door de klassikale trainingen leer je samen met andere cursisten en kun je leren van elkaars ervaringen. Door de kleine groepen krijg je persoonlijke aandacht. De sfeer is ongedwongen en prettig. Tussen de middag lunchen we gezamenlijk.

    Duidelijke uitleg, stap voor stap

Iedereen kan deze opleiding volgen door de duidelijk uitleg. Thuis kunnen de lessen herhaald worden door de instructievideo's te bekijken. Heb je vragen over de stof, dan is daar ruim voldoende gelegenheid voor tijdens de lessen.

    Belastingvoordeel

De overheid is gebaat bij goed geschoolde burgers. Om die reden faciliteert de overheid graag het vergroten van kennis in het kader van de beroepsuitvoering. Studiekosten zijn daarom fiscaal aftrekbaar. Meer informatie vind je op: belastingvoordeel.

  Complete en uitgebreide opleiding

Je leert alle stappen in het maken van een website. Van internetprojectplan tot het live zetten van de website.  Daardoor is het een uitgebreide en complete opleiding. Je betaalt 1 all-in tarief, dus geen bijkomende kosten zoals inschrijfgeld of examengeld.

Waarom kies je voor de DDA?


logo springest
"De sfeer is ongedwongen. Door de kleine groepen is er individuele aandacht. Verder leer je veel van elkaar door interactie in de lessen, maar ook door actieve facebook groepen waar men elkaar helpt. Ik heb nog steeds contact met mijn oud-cursisten."
Uitstekende waardering 5 sterren
logo facebook
"Computers zijn op de academie aanwezig, dat is makkelijk. Zowel voor Mac als voor Windows gebruikers. De docent heeft enorm veel kennis welke hij goed en met veel geduld weet over te brengen."
Uitstekende waardering 5 sterren
logo google
"Voor ik besloot om de opleiding te gaan doen had ik een gesprek met de docent. Heldere uitleg en advies over het traject dat bij mij zou passen gaf voor mij de doorslag om een opleiding te gaan volgen bij de DDA. Het blijkt iedere cent waard te zijn geweest!"
Uitstekende waardering 5 sterren
happy smiley
"Thuis de huiswerkopdrachten uitwerken gaat heel makkelijk. Er zijn duidelijke video's van de lessen in een online leeromgeving, zodat je de les nog eens kunt herhalen. Het is erg leuk om te doen en je bent trots op het resultaat."
Uitstekende waardering 5 sterren

WIJ HEBBEN OPLEIDINGEN VERZORGD VOOR TALLOZE BEDRIJVEN WAARONDER

logo pioneer
logo aviko
logo deventer ziekenhuis
logo rijksoverheid
logo tnt
logo rabobank
logo abn-amro
logo kpn
logo gemeente gorinchem
logo ing
logo gemeente deventer
logo dsm
logo akzo nobel
logo achmea
logo gemeente kampen
logo philips
logo klm
logo shell
logo zon
logo aruba

Veel gestelde vragen

Goedkeuring werkgever?

Ik wil graag de cursus volgen, maar HR vraagt om meer informatie. Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor de juiste informatie voor je werkgever.

Kan ik een offerte krijgen?

Uiteraard kun je een offerte krijgen. Neem contact met ons op om de wensen te bespreken en een offerte aan te vragen.

Is incompany training mogelijk?

Wij verzorgen regelmatig InCompany trainingen. We gaan graag met je in gesprek voor een op maat gemaakte opleiding. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik twijfel over de cursus

Dat begrijpen we. We geven je graag persoonlijk studieadvies. Door onze ervaring en kennis kunnen we je adviseren in je studiekeuze. Wij hebben vele cursisten opgeleid. De cursisten verschillen in achtergrond, opleiding, leeftijd en komen uit heel Nederland, zelfs over de grens.

Heb ik eigen computer nodig?

Voor de huiswerkopdrachten hebben deelnemers thuis een computer nodig. Daarnaast dienen ze zelf de beschikking te hebben over de te gebruiken (Adobe) software. Neem contact met ons op voor informatie over studentenpakketten.

Moet ik een laptop meenemen?

Dat mag, bijvoorbeeld voor het maken van aantekeningen, maar dat is niet nodig. De Digitale Academie beschikt over moderne apparatuur, zowel voor Apple als Windows gebruikers.

Hoe kom ik aan Adobe software?

Tegenwoordig biedt Adobe haar software alleen in abonnementsvorm aan. Onze cursisten kunnen gebruik maken van de studentenversies. Deze kunnen verkregen worden bij Adobe. Neem daarom eerst contact met ons op voor meer informatie.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan huiswerk?

Dat is voor iedereen natuurlijk verschillend. Iedereen leert in zijn/haar eigen tempo, maar over het algemeen is het een intensieve cursus en moet je rekening houden met 1 dag voor het maken van de huiswerkopdrachten.

Ik vind de afstand te groot

We hebben jarenlange ervaring en hebben cursisten uit alle windstreken opgeleid. De cursussen starten om 10.00 uur, zodat je zo min mogelijk hinder hebt van eventuele files. Bovendien gaat verkeer vaak in tegengestelde richting, waardoor de drukte vaak "de andere kant op" is. Een enkele cursist kiest voor een overnachting.

Bereikbaarheid

DDA is met de auto makkelijk te bereiken en ligt op 1 minuut afstand van de snelweg A1. Je neemt hierbij afslag Deventer (nr. 23) en rijdt Deventer binnen. Bij de eerste verkeerslichten ga je rechtsaf naar de Visbystraat. De DDA bevindt zich aan de rechterkant (bij WarmteService).

Parkeren

Er bevinden zich ruim voldoende (privé)parkeerplekken direct bij de locatie. Op de parkeerplaatsen waarbij een bordje met ons logo staat kun je de hele dag gratis parkeren.

Openbaar vervoer

DDA kun je bereiken met het openbaar vervoer. Je reist met de trein naar station Deventer. Vanaf daar reis je met de bus (lijn 7) en stapt uit bij halte Syntus/Van Wijnen. Vanaf daar is het ongeveer 3 minuten lopen (260 m) naar de locatie.

Mijn vraag staat er niet bij

Dat kan natuurlijk. Neem dan contact met ons op. DDA staat je graag te woord.