Disclaimer

Disclaimer voor www.digitale-academie.nl

Algemeen

Zoccolo Concepting & Design BV (Kamer van Koophandel 51943050) in deze handelend onder de naam De Digitale Academie, hierna te noemen De Digitale Academie, verleent u hierbij toegang tot www.digitale-academie.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. De Digitale Academie behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

De Digitale Academie spant zich in om de inhoud van www.digitale-academie.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.digitale-academie.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met De Digitale Academie.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij De Digitale Academie. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van De Digitale Academie, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Neem contact met ons op

 • Adres

  Visbystraat 21
  Deventer
 • Telefoon

  +31 (0)570 - 514 899
 • Email

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Grafische en webdesign opleidingen © De Digitale Academie
Beoordeling door cursisten: 9.7 van 10 op basis van 40 beoordelingen.