Skip to main content

Veel gestelde vragen

Opleiding aanvragen via UWV?

Afhankelijk van uw situatie bestaat de mogelijkheid dat u in aanmerking komt voor een reintegratietraject via het UWV. In dat geval kunt u refereren aan de naam van onze BV:
Zoccolo Concepting & Design BV.

Goedkeuring werkgever?

Ik wil graag de cursus volgen, maar HR vraagt om meer informatie. Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor de juiste informatie voor je werkgever.

Kan ik een offerte krijgen?

Uiteraard kun je een offerte krijgen. Neem contact met ons op om de wensen te bespreken en een offerte aan te vragen.

Is incompany training mogelijk?

Wij verzorgen regelmatig InCompany trainingen. We gaan graag met je in gesprek voor een op maat gemaakte opleiding. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik twijfel over de cursus

Dat begrijpen we. We geven je graag persoonlijk studieadvies. Door onze ervaring en kennis kunnen we je adviseren in je studiekeuze. Wij hebben vele cursisten opgeleid. De cursisten verschillen in achtergrond, opleiding, leeftijd en komen uit heel Nederland, zelfs over de grens.

Heb ik eigen computer nodig?

Voor de huiswerkopdrachten hebben deelnemers thuis een computer nodig. Daarnaast dienen ze zelf de beschikking te hebben over de te gebruiken (Adobe) software. Neem contact met ons op voor informatie over studentenpakketten.

Moet ik een laptop meenemen?

Dat mag, bijvoorbeeld voor het maken van aantekeningen, maar dat is niet nodig. De Digitale Academie beschikt over moderne apparatuur, zowel voor Apple als Windows gebruikers.

Hoe kom ik aan Adobe software?

Tegenwoordig biedt Adobe haar software alleen in abonnementsvorm aan. Onze cursisten kunnen gebruik maken van de studentenversies. Deze kunnen verkregen worden bij Adobe. Neem daarom eerst contact met ons op voor meer informatie.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan huiswerk?

Dat is voor iedereen natuurlijk verschillend. Iedereen leert in zijn/haar eigen tempo, maar over het algemeen is het een intensieve cursus en moet je rekening houden met 1 dag voor het maken van de huiswerkopdrachten.

Ik vind de afstand te groot

We hebben jarenlange ervaring en hebben cursisten uit alle windstreken opgeleid. De cursussen starten om 10.00 uur, zodat je zo min mogelijk hinder hebt van eventuele files. Bovendien gaat verkeer vaak in tegengestelde richting, waardoor de drukte vaak "de andere kant op" is. Een enkele cursist kiest voor een overnachting.

Bereikbaarheid

DDA is met de auto makkelijk te bereiken en ligt op 1 minuut afstand van de snelweg A1. Je neemt hierbij afslag Deventer (nr. 23) en rijdt Deventer binnen. Bij de eerste verkeerslichten ga je rechtsaf naar de Visbystraat. De DDA bevindt zich aan de rechterkant (bij WarmteService).

Parkeren

Er bevinden zich ruim voldoende (privé)parkeerplekken direct bij de locatie. Op de parkeerplaatsen waarbij een bordje met ons logo staat kun je de hele dag gratis parkeren.

Openbaar vervoer

DDA kun je bereiken met het openbaar vervoer. Je reist met de trein naar station Deventer. Vanaf daar reis je met de bus (lijn 7) en stapt uit bij halte Syntus/Van Wijnen. Vanaf daar is het ongeveer 3 minuten lopen (260 m) naar de locatie.

Mijn vraag staat er niet bij

Dat kan natuurlijk. Neem dan contact met ons op. DDA staat je graag te woord.