De Digitale Academie

Cursus HTML5 en CSS3

Opleidingscategorie: Webdesign opleidingen Gebruikte apps: xhtml / css

Inleiding

De opleiding Dreamweaver

In Nederland heeft 60% van de bedrijven de beschikking over een website. En het aantal bedrijven dat haar intrede doet op de digitale snelweg is nog steeds groeiend. Daarnaast groeit bij steeds meer bedrijven het besef, dat een website alleen niet voldoende is. Het medium dient actief ingezet te worden. Hierdoor zijn webdesigners een onmisbare beroepsgroep geworden. Sommige bedrijven kiezen ervoor dit soort werkzaamheden uit te besteden aan bureaus en freelancers, andere bedrijven kiezen ervoor intern een functie te creëren. Hiervoor dient het personeel uiteraard (om)geschoold te worden. De vraag naar webdesigners is dus enorm groeiend.

Wat kunt u straks met het pakket Dreamweaver?

Tijdens deze cursus zorgen wij ervoor, dat u alle ins- en outs van dit pakket leert kennen. Onze belangrijkste doelstelling is u in te laten zien hoe leuk het is om met Dreamweaver te werken en u de juiste tools aan te reiken om een goede website mee te maken.

Onze docenten Dreamweaver

De docenten voor onze opleidingen zijn geen van alle fulltime docenten. Het gaat in de regel om didactisch vaardige mensen, die in het dagelijkse leven in de praktijk werkzaam zijn. Zo zijn de docenten voor deze opleiding Dreamweaver bekwame webdesigners en dragen zij graag een stuk van hun kennis over aan anderen. Eén van de docenten voor deze opleiding is bijvoorbeeld auteur en Joomla! expert, Marco Corrò.

De docent is niet alleen uw bron van informatie, maar uw klankbord en begeleider. Hij staat u bij met raad en daad tijdens en vaak ook na de opleiding.

Duur van de opleiding

U volgt deze opleiding gedurende 2 dagen (4 dagdelen). Per week is 1 dag (2 dagdelen) ingepland. Tussen deze twee week proberen wij ook nog een "pauze in te lassen", zodat u gedurende die week met de opgedane kennis aan de slag kunt. Wij houden in onze planning rekening met de in de regio geldende schoolvakanties.

 

Inschrijvingsformulier

Vul svp een bedrijfsnaam in
Kies aub een aanspreekvorm
Vul uw voornaam in
Vul uw achternaam in
Vul aub uw adres in
Vul aub uw postcode in
Vul aub uw woonplaats in
Vul aub uw telefoonnummer in
Vul aub uw mobiele telefoonnummer in
Vul aub uw emailadres in

Ongeldige invoer
Vul aub uw vragen en/of opmerkingen in
Vul aub in welke startdatum uw voorkeur heeft.
Ongeldige invoer