Skip to main content

UniekeBricks Huisstijl en Website zijn live

UniekeBricks Huisstijl en Website zijn live

Op 12 mei begon er weer een nieuwe cursus vormgeven met Creative Cloud. En zoals altijd vind ik het leuk om dan een project voor een opdrachtgever parallel te laten lopen. Deze keer had ik bedacht, dat ik een opdracht voor een bouwbedrijf zou gaan doen. Maar op het moment dat die opdracht zich aandeed, rolde ook het idee uit onze eigen hoge hoed om een LEGO webwinkel te beginnen. Dat betekende dus, dat er een website en webwinkel moesten komen, maar ook dat daar een logo en huisstijl voor ontwikkeld moesten worden. En toen werd het moeilijk; ging ik dat zelf doen of zou ik een deelnemer vragen deze klus te klaren?

Omdat ik het idee had, dat dit een leuke opdracht was, heb ik eerst een van de deelnemers gepolst, die nog geen opdrachtgever leek te hebben. Op het moment van spreken, had zij inmiddels echter al een toezegging aan iemand gedaan, hoewel ze het jammer vond, aangezien dit een leuke klus was: "lekker kleurrijk".

Het werd dus al snel duidelijk; deze klus moest ik zelf gaan klaren. En naast de website waren er nog wel wat producten te bedenken die gemaakt moesten worden. Het lijstje ontwikkelde als snel tot:

  • Briefpapier
  • Attentie/bedankt kaartjes
  • Stickers
  • Stickerboekjes
  • Inpakpapier
  • Plakband

Genoeg te doen dus. Uiteindelijk is het in sneltreinvaart gegaan, maar nu, minder dan een maand later staat alles als een huis. De website uniekebricks.nl is gelanceerd, het inpakpapier heeft zijn dienst al gedaan voor de eerste klant en de andere middelen zullen binnen nu en enkele dagen ook binnen zijn. In elk geval kun je hier alvast een indruk krijgen van de eerste middelen. Dat smaakt naar meer!

unieke bricks lego website resized

unieke bricks live

No video selected.

Delen