Skip to main content

Eindelijk is het zo ver!

Eindelijk is het zo ver!

Ik mocht mijn logo met bijbehorende huisstijl aan mijn opdrachtgevers presenteren. Stiekem vond ik het eigenlijk toch wel erg spannend. Van tevoren  spookten er allerlei vragen door mijn hoofd. Wat zouden ze er van vinden? Wat nou als ze het helemaal  niets vinden?

Om te presentatie op een leuke manier te kunnen doen, heb ik tijdens de les een mooi bord meegekregen. Deze vul ik thuis met het gemaakte briefpapier, het logo en een MockUp van een stationary. Hiermee kan ik de opdrachtgevers laten zien hoe dit alles bij elkaar staat. Ik leg ook mijn moodboards op tafel zodat ze kunnen zien hoe ik tot dit onderwerp gekomen ben. Ik ben benieuwd...

Maar gelukkig, mijn opdrachtgevers zijn tevreden over het logo en de huisstijl. Het logo geeft weer hoe zij hun nieuwe onderneming zelf zien. Pfffff, wat was ik blij zeg! Ik geeft de uitgeprinte voorbeelden aan ze mee zodat ze direct iets in handen hebben om mee naar huis te nemen. 

Oke, eerst even genieten van dit mooie moment!

Maar daarna moet ik toch weer snel aan de slag met de rest van de opdracht. Want alleen met een logo en bijbehorende huisstijl ben ik er nog lang niet! Ik moet eerst nog een website gaan maken en een aanvullende product naar wens van de opdrachtgevers. 

Oeps, bijna vergeten! Het huisstijlhandboek moet ook nog gemaakt worden. Daar zal ook nog flink wat tijd in gaan zitten. Aan de slag dan maar!

Tijdens de afgelopen les hebben we geleerd hoe we een website moeten gaan maken in Adobe Muse. Een website bouwen heb ik nog nooit gedaan, ik gebruik het internet wel veel, maar niet op deze manier. Het is wel erg leuk om te zien hoe een website opgebouwd wordt. Maar wat is dit wennen zeg, al lijkt het toch wel een beetje op de andere programma's waar we al eerder mee gewerkt hebben van Adobe.

De oefenwebsite waar ik tijdens de les aan begonnen ben, heb ik thuis helemaal veranderd. De kleuren heb ik inmiddels gewijzigd in de kleuren van het logo en de huisstijl.

Kon ik direct veel oefenen en proberen in Adobe Muse. En oefenen is altijd goed!

 

No video selected.

Delen