Skip to main content

Week 5 - De website heeft wat voeten in aarde

Week 5 - De website heeft wat voeten in aarde

Vorige week kwam dan eindelijk de website aan bod. Die heb ik hard nodig ook, anders ga ik mijn bedrijfsnaam echt de wereld niet in helpen. De les over webontwerp heeft me wel een hoop bijgebracht. Ik had geen idee waar ik op moest letten bij het maken/kiezen van een website, terwijl ik het toch graag zelf wil kunnen. 

 

Al 2 weken geleden had ik stiekem een  keuze gemaakt voor een theme in Muse. Na de laatste les heb ik de keuze voor Muse echt gemaakt en de template gekocht. En ook meteen begonnen... Dat valt best nog wel een klein beetje tegen! Als je denkt dat je gewoon even wat kleurtjes veranderd dan heb je het mis ;). Die website zit vol met animaties, binnen 5 minuten zat ik in het programma Edge Animation... Na heel wat pielen is het gelukt om mijn eigen logo in de bestaande animatie te zetten! Maar heel wat animaties, die op het oog simpel lijken, zoals het verschijnen van teksten als je over een foto heen gaat krijg ik nog niet voor elkaar. Ook moet je alle onderdelen stuk voor stuk aanpassen in Illustrator of Photoshop en voor je doorhebt op welke manier je die dan weer terugkrijgt in je website ben je wel even verder. MAar eerlijk is eerlijk, als je het eenmaal door hebt lijkt het heel veel op InDesign! 

 

Dus we gaan, nadat ik morgen wat vragen gesteld heb, vrolijk door! Mijn extra product wordt trouwens een autobelettering!

No video selected.

Delen