Skip to main content

Week 4 - waar is de 6?!

Week 4 - waar is de 6?!

Dinsdag 10 juni 2014

2 weken geleden hadden we de bijeenkomst van de eindpresentatie, waar ik uiteindelijk bijna niet bij was! Toch nog best wel jammer, maar ik heb mijn 'diploma' voor het eerste deel op zak :)! Straks nog even checken met opdrachtgeefster Carla of we de huidige foto's voor het drukken gebruiken of niet, weet namelijk niet zeker of ze nou rechtenvrij zijn of niet...


De afgelopen 2 weken heb ik veel gewerkt, ook al was ik voornemens om hele dagen aan een website en mijn huisstijl te zitten. Ik wil mijn naam zo graag de wereld in helpen, ik vind het fijn om me straks een beetje te kunnen verschuilen achter een naam. Naast het werken heb ik met veel vrienden af kunnen spreken. Iedereen heb ik mijn nieuwe logo laten zien. En als je je vrienden vraagt om een eerlijke mening dan krijg je 10 totaal verschillende meningen! Leuk, maar ook lastig. Wat ik van hen het meeste hoorde was dat ze de 6 niet goed zagen en ik ben er dan ook een aantal keren voor gaan zitten om de 6 duidelijker te maken. Dit resulteerde alleen steeds in een heel ander logo of een heel andere stijl. Ik heb daarom nu besloten in mijn huisstijl, dus ook verwerkt in mijn huisstijlhandboek, dat ik niet kan communiceren zonder mijn website in de nabije omgeving van het logo te plaatsen. Daarin staat de naam uitgeschreven en als men de naam al weet zien ze de 6 meteen!


Ik heb een envelop ontworpen, maar daar kan ik niet zoveel mee. Ik durf nu nog niet het risico te lopen dat ik iets laat drukken wat niet word ontvangen omdat ik zonodig iets op de zijkant van de envelop wilde hebben! Dus op dit moment het ik: een logo, briefpapier, een envelop, visitekaartje en een sticker (die heb ik van de week gemaakt, maar vind ik niet zo spannend).

Als extra product zou ik graag een website maken, maar dat wil ik eerst nog even met Marco overleggen. Muse zou gemakkelijk werken, maar ik zie het nog niet helemaal ;)!

Op naar een nieuwe week!

No video selected.

Delen