Skip to main content

Oude liefdes, nieuwe kansen! (9)

Er is weer een weekje voorbij. En wederom zijn er nieuwe ideeën en nieuwe kansen ontdekt. De cursus webdesign heeft me niet alleen een leuke skillset meegegeven, maar heeft langzaam mijn hele mindset veranderd. 

Samen met een zakelijke partner hadden wij reeds wat websites opgezet. Toendertijd uit het oogpunt van 'we proberen even wat op het internet'. Maar nu gaan er steeds meer lichtjes branden en stapelen de mogelijkheden zich op. Eén van onze 'oude' websites doet het verbazingwekkend goed in de zoekmachines en de bezoekersaantallen zijn zeker niet mis. Dit ruwe diamantje is dus rijp om geslepen te worden en er weer fonkelnieuw uit te gaan zien. 

De oude website, met een duidelijk gratis template design en lay-out dat eigenlijk nergens op is gebaseerd, staat op het punt om een nieuw design te krijgen. Een nieuwe template, nieuwe indeling en verbeterde technieken. De DDA is zo vriendelijk geweest om deze website eens voor ons te bekijken en zijn mening te geven over de Do's en Don'ts met betrekking tot het omzetten van de website. Helaas loopt de website nu nog op Joomla 2.x,. 

Ons andere project loopt ook gestaag door. Het resultaat tot zo  ver valt goed in de smaak bij mijn partners en ze zijn zeer content over het design met het yootheme template. Er moet nog wel wat aan gesleuteld worden, maar daarvoor heb ik nog een aantal weken. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat en naar de SEO technieken die ik heb toegepast. Ook al is de opzet dat we deze pas echt gaan bekijken als de basis online is gezet en er daadwerkelijk bezoekers over 'de vloer' komen. 

Tot nu toe dus alles behalve spijt van mijn besluit om de cursus webdesign bij de DDA te gaan volgen. De toekomst oogt rooskleurig. Nu er gewoon nog even keihard tegenaan!

Al Webber

No video selected.

Delen