Skip to main content

Oude liefdes, nieuwe kansen! (8)

Mijn 8e blog alweer. De cursus zit er zo goed als op. We hebben een zeer goede basis kunnen neerzetten en de aankomende weken kunnen we nog terecht met onze vragen. Een zeer handig en nuttig middel om gebruik te maken in het geval als er toch even iets onverwachts of onbegrijpbaars gebeurd. Ervaring in webdesign is inderdaad een niet te onderschatten tool die niet mag ontbreken! Voor mezelf iets waar ik nog aan moet werken, maar iedereen moet vanaf het begin beginnen, dus voor mij ook.... ook al betekent dat soms even het geduld ervoor opbrengen.

Over een aantal weken moet onze website klaar zijn. Het Joomla principe is duidelijk, maar het wordt snel duidelijk dat er soms nog wel even gezocht moet worden naar extensies die van groot belang kunnen zijn. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, maar dat maakt het soms dan ook wat langer zoeken. Aan de andere kant is het dan gelijk zeer belonend als mijn eigen creatie verschijnd zoals ik dat heb bedacht. Beetje bij beetje creëer ik een stukje waar iedereen straks via het web naar kan kijken.

Het wordt weer hoog tijd om terug te gaan naar de creatie van mijn website. Een beetje html hier en een beetje CSS daar. Soms wat vraagtekens wegpoetsen, maar uiteindelijk, met of zonder hulp, krijg ik voor elkaar wat nodig is. Het maken van een website met Joomla wordt elke dag leuker. Waarschijnlijk, ook al is het nog niet veel, gaat mijn kleine beetje ervaring met Joomla al een beetje meespelen ;-)

Tot mijn volgende blog!

Al Webber

No video selected.

Delen