Skip to main content

Oude liefdes, nieuwe kansen! (7)

Om te beginnen (mag het nog?) de beste wensen voor 2015!

De vakantie is weer voorbij en ik stond te springen om weer aan de slag te gaan. Mijn goede voornemens in de vakantie om even een flink aantal meters te maken, is helaas niet tot stand gekomen. Gelukkig heb ik de draad na de eerste les van 2015 weer op kunnen pakken en ben ik weer bezig met ontwerpen en html verder onder de knie krijgen. 

We zijn nu lekker bezig met de templates in joomla!. het initiiele oefen-design begint vorm te krijgen en het lijkt zelfs nog op een website. In miijn geval een ouderwetse website, maar het ging mij meer om de theorie. Snappen wat ik aan het doen ben vond ik nu belangrijker dan gelijk een design dat 2015 waard is.

Mijn eigen onderneming (samen met 2 partners) begint nu ook vorm te krijgen en voor onze eindopdracht probeer ik nu mijn effort te steken om hiervoor een goede website in elkaar te zetten. Gelukkig staat Marco aan de zijlijn mee te kijken en kan ik gebruik maken van zijn kennis en ervaring! Altijd een goed gevoel!

Het gaat nu tijd worden om alle geleerde stof toe te passen. Beginnend bij het begin, het maken van een overzicht met functionalitieiten en onderwerpen die nodig zijn voor de website. Daarna eens kijken of we een vergelijkbare template kunnen vinden die zoveel mogelijk onze wensen al tot uiting brengt. 

 

Al webber

No video selected.

Delen