Skip to main content

Oude liefdes, nieuwe kansen! (1)

Oude liefdes, nieuwe kansen!

Na jarenlang een groen camouflagepak, een paar kisten en een rode baret te hebben gedragen, is het tijd geworden voor een andere carrière. Waarschijnlijk zal ik met veel heimwee terugkijken naar de activiteiten van mijn oude collega’s. Het werk van een militair is uitdagend, uniek, afzien, doorgaan en samen een doel bereiken onder alle omstandigheden. Ik neem de aangeboren en aangeleerde eigenschappen dan ook graag mee naar mijn nieuwe leven. Het unieke leven van het militair zijn zal altijd haar herinneringen meebrengen en geur, kleur en beeld zullen me nog vaak in het verleden plaatsen. Daarentegen heb ik enorm veel zin om een organisatie te creëren waarin ik ook mijn andere talenten kan inzetten.

Met een achtergrond in communicatiewetenschappen, een verborgen liefde voor creativiteit en creatie, goed analytisch vermogen en stiekem wat hulp van mijn oude werkgever, was de stap van militair naar internetspecialist niet eens zo’n grote stap voor mij. Maar waar moest ik gaan zoeken naar de juiste cursussen en hoe wist ik of de inhoud en het niveau voldoende waren?

Het is dus tijd geworden om andere liefdes en verborgen talenten aan te spreken en deze in stelling te zetten. De huidige tijd waarin we leven draait tegenwoordig bijna altijd rondom of op het web. Websites, Google-resultaten, psychologische inzichten om conversie tot stand te brengen, etc. Het (zaken)leven kent bijna geen communicatie en omzet meer zonder het internet. Daarom ben ik nu met veel frisse moed en met een nieuwsgierige instelling begonnen aan het volgen van de cursus websitedesign met Joomla via de DDA.

Ben jij ook benieuwd hoe deze cursus in elkaar steekt en of het een interessante cursus voor jou is? Volg dan de aankomende maanden mijn Blog. Uiteraard beantwoord ik graag alle vragen en zal ik deze ook zo objectief mogelijk beantwoorden.

“Al Webber”.

No video selected.

Delen