Skip to main content

Missie geslaagd!

Missie geslaagd!

En dan is het allemaal af en klaar! Met een dubbel gevoel, want wat vond ik het leuk om wekelijks naar Deventer af te reizen. Dat had ik vantevoren niet kunnen bedenken, want weer naar school gaan, lag heel ver buiten mijn 'comfort zone'. En ik had ook vantevoren niet kunnen bedenken dat ik alle stof uiteindelijk zou kunnen beheren, want toen ik voor het eerst het boek "Indesign" inkeek, verschoot ik best even van kleur. Compleet Latijns, ik snapte er niets van. Da's gelukkig goed gekomen.

Dus ik ben best trots, op mezelf bovenal, maar ook op mijn eindresultaat in de vorm van een logo, huisstijl en website. Het tot stand komen van mijn logo en huisstijl hebben jullie kunnen volgen in mijn eerdere blogs, maar de grote onthulling hebben jullie nog van mij tegoed! Net als de link naar mijn website!

Op de foto's kunnen julie zien hoe mijn logo uiteindelijk is geworden. Redelijk strak, met een verwijzing naar de letterbak door de witruimte tussen de kleurvlakken. Het lettertype ook strak. Ik heb nog even zitten twijfelen om een handschrift lettertype te gebruiken, maar mijn illustraties zijn al zo speels, ik was bang dat het dan 'to much' zou worden. Het logo heb ik verwerkt in briefpapier, enveloppen en een visitekaartje en dit alles heb ik netjes laten drukken, zodat ik het meteen in gebruik kon nemen.

Vervolgens heb ik alles verwerkt in het huisstijlhandboek en dit werkte meteen als inspiratiebron voor de website. Tja, die website... Man oh man, dat was een klus. Ik moet ook bekennen dat websites bouwen niet mijn favoriete hobby is geworden. Laat mij maar lekker tekenen. Maar dat ik mijn eigen website kan maken en onderhouden, is toch wel erg handig!

Ik wil jullie graag uitnodigen om een kijkje te nemen op mijn website: www.draw-a-wish.com en ik zou het leuk vinden als jullie me laten weten wat jullie er van vinden! En misschien kan ik in de toekomst wel iets voor jullie betekenen ;-).

Mijn dank gaat uit naar Marco, ik heb jouw manier van lesgeven als zeer prettig ervaren, en het is je warempel gelukt om iets digitaals bij te brengen aan mijn analoge brein!

No video selected.

Delen

Over deze blogger

Hylkje Schram-Ehrenburg

Hylkje Schram-Ehrenburg

Illustrator, kaartenmaakster, vormgever en ontwerper. Interesse? Neem een kijkje op www.draw-a-wish.com.