Skip to main content

Mars is calling...piep...

Mars is calling...piep...

Stok achter de deur....

In het kader van de opleiding Webdesign hier een eerste blog. Tja, wat schrijf je hier zoal? Laat ik het dichtbij houden....mezelf dus.

Ik ben deze opleiding begonnen omdat deze materie/wereld me boeit. Ik ben meerdere keren begonnen met via een boek of online cursus een webpagina te maken maar struikelde regelmatig. Dan een meer 'schools' systeem. Een variatie met meerdere curssiten en klassikaal les. Direct contact met de cursusleider en mede-cursisten. Erg leuk om te doen hoor. En, zoals de titel het aan aangeeft, een soort van 'stok achter de deur' om mezelf te blijven stimuleren.

Het is best veel en pittig. Heb nu al de meest 'creepie' afbeeldingen in Photoshop gemaakt en kan niet zeggen dat het geplande afbeeldingen zijn...een vorm van 'Kunst' zeg maar...volgens mij is Herman Brood ook ooit zo begonnen...

HTML/CSS is geschreven op Mars....ook daar moet nog veel ondekt worden. Maar door de trage verbinding, veroorzaakt door de afstand, gaat dit proces wat langzamer. Overigens, was het niet Yvonne van Kronenberg die het boek schreef "mannen komen van Mars, vrouwen van Venus" Ik zou zo zeggen: "programmeurs komen van Mars, cursisten van Venus".

Tot de volgende keer!

 

No video selected.

Delen

Over deze blogger