Skip to main content

We gaan digitaal

We gaan digitaal

De richting is inmiddels duidelijk voor de huisstijl van Wind Polyfloors, maar ik ben nu toch wel erg benieuwd hoe het gaat uitpakken als ik de digitale versie ga neerzetten. Eerst maar eens proberen of het live overtrekken van de schets een optie is in Illustrator.

Helaas loopt dit weggetje al snel dood. Het live overtrekken is zoals vaak het geval een leuke tool om tot een organische digitalisering van een schets te komen, maar niet om er een mooie strakke logovorm vam te maken.

Aan de slag met de pentool dus. Dat gaat al vrij snel behoorlijk goed en de juiste kant op. Een parabooltje hier, een parabooltje daar. En dan zowaar, begint er een vorm te komen. Een waarin de temperaturen als kleuren naar elkaar toevloeien,  in golven die het woord WIND vormen. Precies hoe ik het in mijn hoofd had. Gaaf!

Nu nog zorgen dat er een juiste context bij gecreëerd wordt. Dat kunnen dezelfde temperatuursrichtingen in een polygoonpatroon zijn. Als ware het kristalpatronen die een bodem vormen. Ja, dit wordt wel iets leuks, ik ben er blij mee! Nu hopen dat de opdrachtgever dat ook is. De kleuren zijn ook nog niet 100% zeker. Ook daar mag de opdrachtgever een knoop in doorhakken.

No video selected.

Delen

Related Articles

Over deze blogger

Marco Corrò

Marco Corrò

Docent DTP, vormgeving, webdesign & Joomla! @ De Digitale Academie & creatieve geest. (Joomla! web)designer & grafisch ontwerper @ Zoccolo Concepting & Design B.V.