Skip to main content

Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging…..

Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging…..

Ook ik mag beginnen aan mijn eindopdracht, spannend!!!

Ik heb er zo ontzettend veel zin in, het is echt een uitdaging om een bedrijf een gezicht te geven.

Mijn opdrachtgever gaat een onderneming starten op het gebied van golfen met vernieuwende ideeën, dat wordt vast een succes!

Maar ja, hoe ga ik nu beginnen dan?Dat alleen al is een flinke zoektocht!

Eerst maar eens een afspraak inplannen voor een gesprek met de opdrachtgever. Nadat we bijna 3 uur samen aan tafel hebben gezeten, ben ik zo veel meer te weten gekomen.Wat gaat dit leuk worden!!

Het internet afstruinen naar leuke plaatjes die bij de onderneming zouden kunnen passen, om een bepaalde sfeer te kunnen creëren. 

In eerste instantie dacht ik: Waarom zou ik een moodboard maken? Dat is helemaal niets voor mij! 

Maar nu ik er mee aan de slag ben gegaan is mijn mening echt compleet veranderd. Het kan je echt helpen om je in te leven in de opdrachtgever. En voor ik het doorheb ben ik er inmiddels al een aantal uren mee bezig.

O ja, ik moet maar eens stoppen met het maken van het moodboard en eens verder gaan kijken.

Er moeten nog zo veel keuzes gemaakt worden…. Wat voor lettertype ga ik gebruiken, welke kleuren passen bij het onderwerp?

Wauw, wat is dat moeilijk!

Nu ik me helemaal verdiept heb in het onderwerp moet ik maar eens een begin gaan maken met het logo. Een typografisch logo of een beeldend logo, wat gaat het worden?Het moet bij de opdrachtgever passen, dat is natuurlijk het allerbelangrijkst.De volgende keuze heeft dan te maken met de kleuren. Welke kleuren ga ik gebruiken om een logo te maken wat het beste weergeeft wat de opdrachtgever wil?

Het moet absoluut een duidelijk herkenbaar logo gaan worden!

Hier ga ik de komende tijd maar eens flink mee aan de slag!

No video selected.

Delen

Over deze blogger