Skip to main content

De volgende zet

De volgende zet

Nu ik de basisrichting bepaald heb in de eerdere les, is het nu tijd om de stijlrichting te bepalen. Ik wil graag iets doen met windstromen, windrichtingen en de temperatuursverschillen die zorgen voor het ontstaan van wind. Die warmtestromen wil ik graag visualiseren.

Maar goed, dat is een leuke gedacht, maar toch wel lastiger gedaan dan gezegd. Waar begin ik? Eerst maar eens wat schetsen om de juist vorm te bepalen. Daar onstaan wat vormen uit die wind en storm symboliseren. Allemaal beelden die nu niet direct in lijn liggen met het centrale idee dat ik eerder had. Maar hoe dan verder?

Het idee vormt zich om toch ook iets te doen met het woord wind. Dat woord kan ook in golven uitgebeeld worden, dus die weg sla ik maar in. En dat gaat eigenlijk al vrij snel de goede kant op. Volgens mij heb ik de basisvorm te pakken. Deze moet ik maar eens proberen te abstraheren en digitaliseren. Op naar de volgende fase dus, dit gaat de goeie kant op!

No video selected.

Delen

Related Articles

Over deze blogger

Marco Corrò

Marco Corrò

Docent DTP, vormgeving, webdesign & Joomla! @ De Digitale Academie & creatieve geest. (Joomla! web)designer & grafisch ontwerper @ Zoccolo Concepting & Design B.V.