Geef je mening! Workshops voor grafisch ontwerp en webdesign wel of niet interessant

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier om het online te bekijken

header-logo
header-grafisch-jan2014
subtitel-professionals2014

 

Speciaal voor de webdesign en grafische professionals, mensen met een gedegen basiskennis  van webdesign en grafisch ontwerp, ontwikkelen wij continu nieuw aanbod om hun kennis up to date te houden.

 

webdesign-voor-gevorderdenOntwikkel je webdesign en Joomla kennis!

Binnenkort starten we weer met de Workshops voor gevorderden.
Ben je webdesigner en wil je bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied (webdesign en Joomla). Dan zijn onze "workshops voor gevorderden” precies wat je zoekt.

De kosten per workshop zijn 130 euro, maar je tekent je in voor een reeks van 8 workshops. De totaalprijs bedraagt dus 1040 euro voor het hele jaar (8 workshops). Facturatie vindt per workshop plaats.
De workshop sluit aan op een gedegen basiskennis van webdesign en Joomla.

De onderwerpen zijn voor een deel facultatief waarbij tijdens iedere workshopdag veel ruimte is voor het stellen van vragen en het voorleggen van persoonlijke cases.

Onderwerpen die in ieder geval aanbod komen zijn:

 • Adobe Muse - eenvoudig websites ontwerpen en bouwen
 • iPad en interactieve magazines maken in inDesign
 • Vormgeving voor social media
 • Infographics ontwerpen
 • etc.
 • Lees meer over de DDA workshops voor gevorderden 

   

  AAA-tijdelijk-voteWat zou je willen?

  Voor webdesign zijn we inmiddels in het derde jaar van gevorderden workshops aanbeland. Voor de derde keer start een groep van gevorderde webdesigners met workshops om hun kennis op peil te houden. Steeds vaker krijgen we de vraag van grafisch professionals of deze workshops ook voor hun doelgroep mogelijk zijn. Omdat wij graag luisteren naar onze klanten, willen wij graag onderzoeken of er voldoende animo is voor dergelijke workshops en welke onderwerpen relevant zijn.

  Om een inzicht te krijgen in de behoefte voor gevorderde workshops op het gebied van Grafisch Ontwerp, vragen wij je om duidelijk aan te geven of je wel of geen interesse hebt. De prijs en het aantal workshops is nog niet bekend. Wel bestaat het idee om de prijsstelling gelijk te stellen aan de workshops voor webdesigners. Het aantal workshops per jaar zal echter eerder rond 4 a 5 workshops liggen, waar dit bij webdesign op 8 workshops per jaar ligt.

  Zou je geïntereseerd zijn in workshops voor Grafisch Ontwerpers?

   

  dda-footer-2014
  Wilt je je uitschrijven? Klik hier om uit te schrijven
  De Digitale Academie