Responsive webdesign, webanimatie of webdesign voor beginners, bij ons leer je het allemaal

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier om het online te bekijken

header-logo
header-januari2014
subtitel-januari2014

 

Of je nu al bekend bent met webdesign of helemaal nieuw in het wereldje, De Digitale Academie kan je helpen je kennis verder te ontwikkelen. Voor nieuwkomers bieden we namelijk de opleiding webdesign voor beginners (met Joomla en Wordpress), waarover je in deze mailing meer leest.
Webdesigners die al eerder cursussen bij ons gevolgd hebben of die zelf al als webdesigner actief zijn kunnen we echter ook voorzien van interessante workshops. Ook voor deze groep lichten we ons aanbod in deze mailing verder toe.

 

afbeelding-nieuwsbrief-webdesignWebdesign voor beginners

Ben je op zoek naar zeer complete webdesign opleiding? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden de opleiding webdesign met Joomla aan.

De door ons aangeboden opleiding is zeer compleet dankzij het feit dat wij deelnemers al in dit beginnerstraject leren werken met een CMS systeem. Iets wat meestal pas in een vervolgtraject wordt aangeboden. Aan het eind van de opleiding kun je dus niet alleen zelf websites ontwerpen, maar kunnen jouw klanten ook eenvoudig hun eigen door jou ontworpen website bijhouden.

De opleiding start op 5 februari 2014.

Lees meer over de cursus webdesign of schrijf je in

 

 

webdesign-voor-gevorderdenBijblijven in webdesign? Meld je aan voor de workshops voor gevorderden!

In 2012 zijn wij gestart met onze workshops voor gevorderden. Het aanbod in die workshops sluit aan op een stevige basiskennis van webdesign en Joomla!. De prijs per workshop bedraagt 130 euro. Inschrijvingen voor individuele workshops zijn niet mogelijk.  Een inschrijving betekent automatisch deelname aan 8 workshops.

De reeks van 8 workshops is de afgelopen 2 jaar goed ontvangen en het concept is succesvol gebleken. Dit jaar starten wij daarom een nieuwe reeks op, voor een nieuwe groep van webdesigners.

In deze nieuwe reeks van workshops is net als afgelopen jaar een deel van het programma facultatief en bepaalt de groep deels de inhoud. Ook is tijdens elke workshop dag veel ruimte voor het stellen van vragen en het voorleggen van persoonlijke cases. Onderwerpen die sowieso aan de orde zullen komen zijn:

  • Responsive webdesign
  • HTML5 & CSS3
  • Adobe Edge (webanimatie)
  • Adobe Muse (webdesign)
  • Yootheme Zoo
  • Advanced Joomla! webdesign
  • Social Media, Internet Marketing & Analytics

Lees meer over de DDA workshops voor gevorderden 

 

dda-footer-2014
Wilt je je uitschrijven? Klik hier om uit te schrijven
De Digitale Academie