De Digitale Academie

Cursus InDesign online

Opleidingscategorie: Grafische cursussen Gebruikte apps: illustratorindesignphotoshop

Inleiding

De online opleiding DTP met InDesign

Door personeel te scholen in het gebruik van creatieve Adobe pakketten als InDesign, Photoshop en Illustrator en daarnaast te scholen op het vlak van grafisch ontwerp, halen bedrijven een enorme hoeveelheid flexibiliteit in huis. De online opleiding tot Creatief DTP'er zorgt ervoor dat u de juiste kennis en vaardigheden in huis haalt om deze flexibiliteit te realiseren.

Wat kunt u straks als Creatief DTP'er?

Onze visie op Creatief DTP is er één die uitgaat van een allround persoon. Voor de Creatief DTP'er die wij opleiden zijn uiteindelijk de volgende zaken elementair:

  • Grafisch ontwerp - hoe maak ik een product dat aansluit bij de wensen van de klant, zijn doelgroep, de sfeer van het merk en product?
  • Technische kennis- welke technische termen zijn van belang bij het realiseren van een goed product?
  • Pakketkennis - voor welke handelingen gebruikt u Photoshop, voor welke Illustrator en voor welke InDesign en hoe zet u de programma's naar uw hand?
  • Opdrachtnemerschap - hoe gaat u om met de opdrachtgever en hoe realiseert u een product dat past bij de opdrachtgever en zijn/haar doelgroep(en)?

De Creatief DTP'er die wij opleiden, wordt door ons geschoold op deze vier basisprincipes en zal uiteindelijk als goed voorbereide professional de arbeidsmarkt betreden.

Uw kennis direct in praktijk

Tijdens deze cursus maakt u gebruik van oefenopdrachten en voert u een allesomvattende praktijkopdracht uit. Dit is een opdracht waarop uw eindbeoordeling wordt gebaseerd en waarin u - veelal voor een daadwerkelijke opdrachtgever - een brochure ontwerpt en ontwikkelt. De reden dat wij kiezen voor deze praktijkgerichte aanpak is tweeledig:

  1. U doet ervaring op in het werken met een opdrachtgever.
  2. Het eindproduct kan dienen als het eerste product voor portfolio. Iets wat van pas kan komen wanneer u met een potentiële nieuwe opdrachtgever of werkgever spreekt.

Duur van de opleiding

U volgt deze opleiding online m.b.v. diverse studiematerialen en een e-learning omgeving. Door zelfstudie maakt u zichzelf de stof eigen. U kunt daarnaast vragen stellen via een daarvoor bestemde online vraag/antwoord tool, via onze facebook groepen of per e-mail.

Gedurende een periode van 1 jaar heeft u de mogelijkheid de cursus af te ronden. U bepaalt zelf uw studietempo en werkt aan de opdrachten op momenten die u uitkomen.

 

Inschrijvingsformulier

Vul svp een bedrijfsnaam in
Kies aub een aanspreekvorm
Vul uw voornaam in
Vul uw achternaam in
Vul aub uw adres in
Vul aub uw postcode in
Vul aub uw woonplaats in
Vul aub uw telefoonnummer in
Vul aub uw mobiele telefoonnummer in
Vul aub uw emailadres in

Ongeldige invoer
Vul aub uw vragen en/of opmerkingen in
Vul aub in welke startdatum uw voorkeur heeft.
Ongeldige invoer